skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Kom in contact met ons schoonmaakbedrijf

Wil jij in contact komen met Schoonmaakbedrijf Janssen? Stuur ons dan een e-mail of vul ons online contactformulier in. Laat ons uitvoerig weten wat wij voor jou mogen betekenen. Wil je dat we je meubels komen reinigen? Mag het tapijt wel weer eens grondig gereinigd worden? Is het tijd voor een uitvoerige gevelreiniging of glasbewassing? Of heb je een andere schoonmaakklus voor ons klaarliggen? Wij horen het graag. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak met ons!

Bespreek met ons jouw wensen en onze mogelijkheden

Als je contact met ons opneemt, vormen wij graag jouw allround partner in de schoonmaak. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor afzonderlijke klusjes, maar bieden ook periodieke contracten aan. Sommige ruimtes of objecten moeten namelijk regelmatig gereinigd worden. Denk aan sanitair, vloeren en meubels. Wij komen graag om de zoveel tijd bij jou langs om deze elementen schoon te maken. Dit kan dagelijks, wekelijks, maandelijks of bijvoorbeeld 2 keer per jaar. Groot voordeel voor jou is dat jij je vervolgens niet meer bezig hoeft te houden met het schoonmaken van jouw kantoorpand of instelling. Wij weten precies wanneer het weer tijd is voor een schoonmaakbeurt en nemen tegen die tijd weer contact met je op voor een afspraak!

contact janssen schoonmaak

Neem contact met ons op

Wil jij ons inschakelen voor een eenmalige of periodieke schoonmaakklus? Neem contact met ons op door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier of stuur een mail naar [email protected]. Wij zijn graag jouw vaste contact als het om schoonmaken gaat![email protected]

Back To Top