skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Nodig ons uit voor een tapijtreiniging

Een tapijt is erg mooi, maar ook een bron van viezigheid en bacteriën. Kies daarom voor een grondige tapijtreiniging van Schoonmaakbedrijf Janssen. Als je ons laat langskomen, nemen wij de juiste machines en reinigingsmiddelen mee. Hiermee kunnen we jouw tapijt ontdoen van alle viezigheid die zich er in de loop van tijd in nestelt. Dit zorgt niet alleen voor een stralend en zichtbaar schoon resultaat, maar ook voor een uiterst hygiënisch resultaat! Wanneer mag de tapijtreiniging plaatsvinden?

Voer deze schoonmaakklus niet zelf uit

Tapijt is een zeer populaire plek voor vuil. Zeker in hoogpolig tapijt gaat veel viezigheid zitten. Denk aan stof, etensresten, huidschilfers en bacteriën. Wij beschikken over de meest ingenieuze machines om al deze viezigheid los te weken uit je tapijt. Dit gebeurt door het tapijt grondig te stomen in samenwerking met de juiste reinigingsmiddelen. Je tapijt zal na de tapijtreiniging weer zijn originele kleur hebben.

Ook zal de zachtheid van het tapijt niet verminderd zijn. En omdat wij geen gebruik maken van chemische reinigingsmiddelen, kan er dezelfde dag alweer volop over het tapijt gewandeld, geleefd en gewerkt worden!

Schakel ons in voor een tapijtreiniging

Toont jouw tapijt inmiddels lelijke kleurverschillen? Begint het langzaam tot je door te dringen hoeveel vuil zich inmiddels opgehoopt moet hebben tussen de draden? Schakel ons in voor een tapijtreiniging door te mailen naar [email protected] of laat je gegvevens achter op ons online contactformulier. Na onze tapijtreiniging oogt, voelt en ruikt jouw tapijt weer als nieuw!

Back To Top