skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Laat ons langskomen voor een meubelreiniging

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat er vrijwel dagelijks op je meubels wordt gezeten? Het is dus geen overbodige luxe deze eens grondig te laten reinigen! Schakel daarom Schoonmaakbedrijf Janssen in. Wij weten precies hoe, waarmee en hoe vaak veel gebruikte meubels het beste gereinigd kunnen worden.

meubelreiniging

Zo werken wij met de juiste milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en hanteren we voor elk meubelstuk de best geschikte schoonmaaktechnieken. Wanneer mogen wij langskomen voor de meubelreiniging?

Draag deze schoonmaakklus aan ons over

Zijn er vlekken op jouw bank, stoel of tafel terecht gekomen? En denk je dat het voldoende is deze even weg te deppen met een vochtig reinigingsdoekje? Niets is minder waar. Meubels schoonmaken op de verkeerde wijze levert zelfs nog meer viezigheid en zelfs schade op! Draag deze schoonmaakklus daarom aan onze ervaren en gespecialiseerde schoonmakers over. Wij beschikken over ingenieuze stoommachines. Hierdoor kunnen we eerst het vuil uit de stof van je meubels weken. Daarna is deze viezigheid eenvoudig weg te poetsen. Probeer jij het vuil weg te poetsen alvorens het is losgeweekt? Dan wrijf je de viezigheid alleen maar dieper de stof in. Kortom, schakel ons direct in voor een professionele meubelreiniging.

Schakel ons in voor een meubelreiniging

Zijn jouw meubels wel weer toe aan een vakkundige meubelreiniging? Laat de schoonmaakmiddelen dan in de kast staan en nodig ons uit. Wij reinigen jouw meubels zeer grondig en met prachtig resultaat. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected]. Dan voeren wij op jouw gewenste dag en tijdstip de grondige meubelreiniging uit!

Back To Top