skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Jouw partner voor een kantoorschoonmaak

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat een complete kantoorschoonmaak voor je kan verrichten? Benader dan vandaag nog Schoonmaakbedrijf Janssen. Wij pakken diverse diensten voor je op. Denk aan:

  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Meubelreiniging
  • Vloeronderhoud

Wil jij je kantoor altijd in de beste staat hebben? Niet alleen voor jezelf en je collega’s, maar ook voor je klanten, partners en opdrachtgevers? Laat ons dan langskomen voor een complete kantoorschoonmaak.

kantoorschoonmaak

Laat ons jouw kantoor onder handen nemen

Al vele kantoren in de ruime regio mogen wij dagelijks of periodiek schoonmaken. Laat ons weten wat je wanneer gereinigd wilt hebben. Moeten de vloeren in jouw kantoor om de zoveel maanden zeer grondig schoongemaakt worden? Zeker met tapijt is dit geen overbodige luxe. Wil je dat we dagelijks de toiletten in je kantoor reinigen? Ook dat kan. Vergeet ook niet dat er vrijwel dagelijks gebruik wordt gemaakt van de meubels in je kantoor.

Die maken we ook graag en grondig schoon. Als wij jouw kantoor onder handen nemen, dan verwijderen we niet alleen het zichtbare vuil, maar ook het onzichtbare. Hierdoor ben je verzekerd van een écht hygiënisch resultaat.

Schakel ons in voor een kantoorschoonmaak

Is jouw kantoor wel weer aan een grondige schoonmaakbeurt toe? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we direct wat er precies aan het kantoor moet gebeuren, hoe vaak dit zou moeten gebeuren en wat wij daarin kunnen betekenen. Schakel ons direct in door ons online contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij zijn jouw professionele partner voor een vakkundige kantoorschoonmaak!

Back To Top