skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Uw schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Janssen is een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf. Wij staan voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid en professionaliteit. Ons klantenbestand bestaat uit vele tevreden klanten. We hebben het dan zowel over de bedrijven die ons ingeschakeld hebben voor een eenmalige klus, als de partijen bij wie wij de dagelijkse of de periodieke schoonmaak mogen verzorgen. Wij reinigen kantoren, hotels, restaurants, instellingen, openbare diensten en nog veel meer. Schakel ons schoonmaakbedrijf direct in!

janssen schoonmaak over ons

Ontdek onze aanpak in de schoonmaakbranche

Wij vertellen je graag meer over ons en onze aanpak. Toen we nog niet actief waren als schoonmaakbedrijf en zélf een schoonmaakbedrijf wilden inhuren, merkten we op dat er weinig vernieuwing in de aanpak van schoonmaakbedrijven zat. Werkten ze 20 jaar geleden met heftige, chemische en bijtende middelen? Dan deed verdacht veel van de schoonmaakbedrijven dat nu nog steeds! Dat moest anders kunnen, besloten wij. Daarom vind je op onze pagina het laatste nieuws over schoonmaken. Wij richten ons voortdurend op de nieuwste ontwikkelingen in schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines en schoonmaaktechnieken. Deze werkwijze onderscheidt ons van vele andere schoonmaakbedrijven. Kies ook voor onze kwaliteit!

Maak kennis met ons

Ben je overtuigd van onze aanpak? Wil je dat onze specialisten jouw kantoor, horecagelegenheid of instelling komen schoonmaken? Schakel ons dan direct in. Dit kan door je gegevens achter te laten op ons online contactformulier of door een mail te sturen naar [email protected]. Wij hebben niet alleen de beste kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar ook de nieuwste trends en ontwikkelingen in het schoonmaken!

Back To Top