skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Is het tijd voor een gevelreiniging?

Schakel Schoonmaakbedrijf Janssen in als het tijd is voor een grondige gevelreiniging. Wij gebruiken de nieuwste materialen en leveren duurzaam resultaat. Als wij een gevel reinigen zorgen we dat er geen vlekken of kleurverschillen ontstaan, hebben we de klus in no time geregeld en werken we met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wil je meteen een afspraak met ons maken voor een volgende schoonmaakbeurt? Vraag ons dan naar onze periodieke contracten. Dan verzeker je jezelf meteen van een volgende gevelreiniging.

gevelreiniging

Zo reinigen wij gevels

Wij houden altijd de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche in de gaten. Neem maar eens een kijkje tussen onze nieuwsberichten. Deze aandacht zie je terug in dat wij uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken. Dit kost jou niets extra’s en doet absoluut niet onder aan de kwaliteit van ouderwetse chemische schoonmaakmiddelen. Het levert juist een veel beter resultaat op, want omdat de middelen waarmee we nu werken een stuk minder agressief zijn, tasten we de gevel van je pand niet aan. We voorzien deze zelfs nog van een goede coating. Hierdoor beschermen wij de gevel tegen invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen, vogelpoep en ander vuil.

Schakel ons in voor een gevelreiniging

Begint de gevel van jouw kantoor of instelling lelijke aanslag te tonen? Is de originele kleur niet meer zichtbaar vanwege al het vuil? Laat ons dan langskomen voor een grondige gevelreiniging. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij komen graag eenmalig of periodiek bij je langs voor een complete gevelreiniging!

Back To Top