skip to Main Content
0645591544 [email protected]

24/7 Bereikbaar

Vanaf nu zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen per week

Dit maakt het wel zo makkelijk om een afspraak te maken. Wanneer je buiten kantoortijden om behoefte hebt aan een schoonmaak van je bedrijf zijn wij er voor je. Je kunt ons zelfs in het midden van de nacht opbellen om een afspraak te maken. We zullen dan volgens onze officiële schoonmaak-werktijden bij u langskomen. Ideaal toch?

We hebben gemerkt dat vooral voor en tijdens werktijden mensen ons belden met hun wens dat het kantoorpand schoon werd gemaakt. Wij snappen dit totaal. Tijdens uw werk heeft u geen tijd om uw kantoor grondig te reinigen. Hier en daar wat kruimels weggooien is niet voldoende.

We vinden het fijn om voor u een oplossing te vinden. De dag beginnen met een confrontatie met een vies en vuil kantoor is geen fijne start. Ook de dag afsluiten, wetend dat het nog lang niet opgeruimd is, kan voor stress zorgen. Daarom zijn wij er juist in deze tijden voor u. Heeft u last van droge lucht, vieze geurtjes of plakkerige meubels? Wij helpen u weer te genieten van uw kantoor. En daarmee ook uw productiviteit te verhogen. Graag tot snel!

Altijd bereikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top