skip to Main Content
0645591544 [email protected]
Tips Voor De Voorjaarsschoonmaak

Tips voor de voorjaarsschoonmaak

Fris het voorjaar in

Verlangt u ook al zo naar de lente? Wij kunnen niet wachten tot de dagen weer langer worden en de zon vaker schijnt. Bereid uw woning voor op dit nieuwe seizoen en kom alvast in de stemming met de voorjaarsschoonmaak. Dit is hét moment om uw huis weer eens grondig onder handen te nemen. Wij geven u advies voor een volledige voorjaarsschoonmaak. Zo kunt u lekker fris de lente in.

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. De eerste stap is daarom: bedenk wat u wilt aanpakken. U kunt de voorjaarsschoonmaak zo simpel of zo uitgebreid maken als u zelf wilt:

  • Alleen de basis: Alle kamers stoffen en schoonmaken
  • Reorganiseren: Zoek tijdens het schoonmaken uit wat u nog wilt bewaren en wat er weg kan
  • Make-over: Maak uw woning niet alleen schoon, maar zorg direct voor een geheel nieuwe uitstraling

Schoonmaakadvies

Wilt u alleen schoonmaken? Zorg dan voor genoeg schoonmaakdoekjes en reinigingsmiddel. Ons advies is om per kamer te werken en de ramen open te zetten. Maak een ruimte eerst stofvrij en werk hierbij van boven naar beneden. Na het stofzuigen kunt u met een vochtige doek alles poetsen. Sluit af met dweilen.

Spullen uitzoeken

Is het voor u niet alleen tijd om schoon te maken, maar ook om eens goed op te ruimen? Zoek dan uw spullen uit per categorie in plaats van per kamer. Beoordeel bijvoorbeeld al uw kleding en doneer wat weg kan. Of ruim al het rondslingerende papierwerk in uw huis op. Zo krijgt u overzicht over al uw spullen en kunt u uw bezittingen per categorie opruimen. Hierna kunt u schoonmaken.

Een nieuwe uitstraling

Een nieuwe lente, dus tijd voor een nieuw geluid. Het voorjaar is het moment voor een kleine make-over. Hiervoor is het echt niet nodig om uw huis te verbouwen. Een kleine verandering heeft al een groot effect. Verf bijvoorbeeld uw muur eens in een andere kleur. Of laat ander laminaat leggen in Badhoevedorp of bij u in de omgeving. U zult zien dat uw woning er weer als nieuw uitziet.

Wat is uw gouden tip voor de schoonmaak van uw woning? Laat het ons weten via het contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top