skip to Main Content
0645591544 [email protected]
5 Tips Om Streeploos Ramen Te Wassen

5 tips om streeploos ramen te wassen

Nooit meer strepen op uw ramen

Herkent u deze situatie? U heeft net flink uw best gedaan om uw ramen te wassen, maar wanneer u klaar bent ziet u allemaal strepen op het glas verschijnen. Ontzettend irritant! Janssen Schoonmaak geeft u graag een aantal handige tips voor streeploze glasbewassing.

Tips voor het wassen van uw ramen

Naast een schone gevel zijn ook mooie schone ramen ontzettend belangrijk voor een nette uitstraling van uw woning. Daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk om uw ramen streeploos te wassen. Dit doet u door onze 5 tips:

  1. Gebruik een schone spons, een trekker van hoge kwaliteit en een zeem
  2. De meeste strepen op ramen ontstaan doordat er teveel schoonmaakmiddelen aan het water zijn toegevoegd. Vul een emmer met warm water en voeg hier een halve ui en eventueel een scheutje ammoniak of glansmiddel voor de vaatwas aan toe
  3. Doop uw spons in het water en knijp deze weer bijna droog voordat u de ramen gaat reinigen, dit doet u om lekvlekken te voorkomen
  4. Trek uw ramen droog. Aan de buitenkant doet u dit van beneden naar boven, aan de binnenkant van links naar rechts. Op deze manier kunt u goed zien of de strepen op de binnenkant of de buitenkant van het raam zitten
  5. Nog steeds strepen op uw ramen? Veeg uw ramen dan af met krantenpapier om de strepen te laten verdwijnen

Nog niet van uw strepen af?

Is het na deze tips nog niet gelukt om uw ramen streeploos te wassen? Overweeg dan om een professionele glazenwasser in te schakelen. Deze kan u handige tips geven over het streeploos wassen van uw glazen. Bovendien kan een glazenwasser ook de moeilijk bereikbare ramen voor u reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top