skip to Main Content
0645591544 [email protected]
Met Goed Vloeronderhoud Uw Vloer Weer Als Nieuw

Met goed vloeronderhoud uw vloer weer als nieuw

Houten vloer schuren doet wonderen

Heeft u een houten vloer of een parketvloer die veel te lijden heeft door dagelijks gebruik? En bent u al met allerlei middeltjes in de weer geweest om uw vloer weer mooi proberen te maken? Als normaal onderhoud niet meer het door u gewenste resultaat oplevert, kunt u misschien beter een professioneel bedrijf hiervoor inschakelen? Dat is natuurlijk niet helemaal gratis, maar uw vloer oogt daarna weer als nieuw. Lees er hier meer over

Alles wat nodig is om uw vloer weer als nieuw te maken

Als gewoon onderhoud van uw houten vloer niet meer het door u gewenste resultaat oplevert, kunt u maar het beste uw vloer laten renoveren. Dat is voordeliger dan een nieuwe vloer laten leggen. Uw vloer renoveren is nodig als u kale plekken in het hout heeft, of als er veel deuken en krassen in de vloer zitten die onherstelbaar lijken. In dat geval is uw vloer schuren de beste optie. Als u dat wilt, kunt u dan zelfs uw vloer een andere kleur geven.

Uw vloer schuren

Een houten vloer gaat in principe heel lang mee. Parket en lamelparket zijn zeer duurzaam, maar hebben uiteraard wel enig onderhoud nodig. Een vloer renoveren begint met de vloer schuren. Met het schuren wordt de bovenste laag opgeschuurd waardoor kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, uit elke plank verdwijnen.

Vloer behandelen met lak, olie of wax

Na uw vloer schuren kan de vloer de volgende manieren behandeld worden: met lak, met olie of met wax. Met de vloer lakken wordt hij voorzien van een transparante en beschermende laklaag. Het oliën van de houten planken is een andere optie. Dat geeft ook een prachtig en beschermend eindresultaat. Tot slot kunt u uw vloer laten waxen met een hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die de vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf. Kortom, hoe u het ook laat doen: met goed vloeronderhoud oogt uw vloer weer als nieuw!

Meer tips over schoonmaak en onderhoud leest u op onze blogpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top