skip to Main Content
0645591544 [email protected]

Ocean Cleanup Van Start

Het is zover! Boyan Slat gaat met zijn wereldwijd bekende en geliefde project ‘The Ocean Cleanup’ beginnen aan het ophalen en analyseren van het plastic dat in zee ligt. Tot nu toe was het vooral plannen, voorbereiden en zorgen voor PR. Dat laatste is prima gelukt. Praat over het project, en bijna niemand die er negatief over praat. En dat is het mooie: het verbroedert op de een of andere manier ergens.

Natuurlijk is dit een hele grote schoonmaak en heeft het niet per se een link met de dienste die wij als schoonmaakbedrijf Janssen Schoonmaak bieden. Maar toch past het wel in ons straatje. Wanneer ruimtes opgeruimd en schoongemaakt zijn, staat dit garant voor een betere leefsfeer. Waar wij graag bedrijven, instanties en andere instellingen helpen met het verbeteren van hun werkatmosfeer, zorgt Boyan Slat voor het schoonmaken van de zee. En daarmee heeft hij ons -de mens- en het leven in de onderwaterwereld weer een nieuwe kans. En dat doen wij ook. Vandaar dat wij ontzettend achter zijn project staan.

Wanneer er nieuwe analyses binnenkomen van het verzamelde ‘zee-vuil’, laten wij dit ook weten. Want alles wat wij kunnen doen om de zee een veiligere, schonere en mooiere plek te maken helpt altijd een beetje. Doet u mee met ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top