skip to Main Content
0645591544 [email protected]
Hoe Werkt Graffiti Verwijderaar?

Hoe werkt graffiti verwijderaar?

Graffiti op je muur – wat nu?!

Je bent de trotse eigenaar van een woning of kantoorpand en treft op een dag graffiti aan op een van de muren. Dat is natuurlijk erg vervelend! Je kunt ervoor kiezen een professioneel schoonmaakbedrijf te bellen en het door hen te laten verwijderen. Een nog makkelijkere oplossing is om dit gewoon zelf te doen! Er zijn namelijk producten waarmee je graffiti op een eenvoudige en snelle manier laat verdwijnen van je pand. In dit blog vertellen we je meer over: graffiti verwijderaar.

De voordelen van graffiti verwijderaar

Graffiti verwijderaar is een schoonmaakproduct dat je eenvoudig zelf aanbrengt. Het dringt door in de verf en zorgt ervoor dat de verf afgebroken wordt. De voordelen van graffiti verwijderaar:

  • Je doet het eenvoudig zelf, waardoor je geen hoge kosten hebt van een professioneel schoonmaakbedrijf.
  • Je kunt het gebruiken op de meeste oppervlakken van plastic en verf of lak, zonder dat het oppervlak beschadigd wordt.
  • Doordat graffiti verwijderaar snel doordringt in de verf, hoef je niet lang te wachten op het resultaat.
  • Naast het verwijderen van graffiti kun je het ook gebruiken om markeerstiften, lippenstift, kleurkrijt en emulsie verf te verwijderen.
  • Graffiti verwijderaar is efficiënt en verdampt langzaam, waardoor je er maar weinig van nodig hebt.

Verschillende soorten graffiti verwijderaar

Er zijn verschillende soorten graffiti verwijderaar. Welk product je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond van de graffiti. Bedenk dus vooraf goed om wat voor materiaal ondergrond het gaat. Daarnaast kun je bij het aanschaffen van graffiti verwijderaar letten op de stoffen in het product. Zo zijn er graffiti verwijderaars zonder schadelijke stoffen zoals aromatische, alifatische of gechloreerde oplosmiddelen. Hierdoor zijn deze producten veel duurzamer en minder schadelijk voor de gezondheid.

Vond je dit blog interessant? Lees dan ook eens onze andere blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top